Uutiset

Nuorten SM-kisoista kultaa ja hopeaa

Aapo Pimiä voitti P14-vuotiaiden 3000 metrin kävelyn ajalla 17.47,83.Voittomarginaalli oli 3,26 sekuntia. T14 tytöt Aino-Maria Valkola ja Iina Suomäki voitti hopeaa kolmiloikan joukkuekilpailussa.…

JOONAS JÄLLEEN TUPLAMESTARI

Joonas voitti jälleen 800m ja 1500m Suomenmestaruudet Joensuussa. Molemmissa juoksuissa Rinne esitti kovan loppuvedon. Ajat olivat 1.51,65 ja 3.46,53. ONNEA JOONAKSELLE MESTARUUKSISSA JA…

Aapo Pimiälle am-kultaa

Aapo Pimiä kaveli Kauhavan aluemestaruuskävelyissä P15 sarjan kultaa. Matka oli 3000m ja aika 18.15,32. HYVÄ AAPO!!

Rinne MotonetGP-voittajaksi

Joonas Rinne kiri hienosti Jyväskylän MotonetGP:n 800m juoksun voittajaksi hyvällä ajalla 1.46,36. "taktiikka meni tänään nappiin"; iloitsi Joonas juoksun jälkeen. HYVÄ JOONAS!!

Tilda Pimiälle hopeaa

Läntisen aluemestaruuskilpailussa Vaasassa Tilda Pimiä heitti N17 moukarissa uuden ennätyksensä 46,14 ja sai hopeaa. Onnea Tilda!!

Joonas Rinne 1. Oulussa

Joonas Rinne juoksi viikonloppuna Oulun ranking-kilpailuissa 800 metrin juoksun voittoon. Aika oli 1.48,10 ja hän voitti toiseksi tullutta Ville Lampista 0,69 sekuntia.

Helmiina Kynnäs 49,97

Helmiina Kynnäs voitti Saarijärven Juhannuskisojen naisten keihään uudella upealla ennätyksellä 49,97. Onnea Helmiina!!

Joonas Rinne 3.41,80

Joonas Rinne juoksi 1500m Kuortane Motonet GPO:ssä ja oli neljäs ajalla 3.41,80. Edellä oli vain ulkomaalaisia.

Rinne 1.46,46

Joonas Rinne juoksi Paavo Gamesissa vuoden parhaan aikansa 800 metrin juoksussa ja aika oli 1.46,46. Juoksu oli kovan vauhtinen kansainvälinen kilpailu.

Rinne 9.

Joonas Rinne juoksi Saksan Karlsruhessa 1500m aikaan 3.41,09 ja oli 9.

Helmiina ja Matias halli SM-mitaleille

Sunnuntaina (6.3.) keihäässä Helmiina Kynnässai hopeaa SM-halleissa Mustasaaressaja Matias Viikilä pronssia. Helmiinan tulos oli 46,84 ja Matiaksen 53,14. ONNEA MOLEMMILLE!

JOONAS RINNE TUPLAMESTARI

Joonas Rinteestä tuli jälleen tuplamestari. Kuopion SM-halleissa hän voitti sekä 800m ja 1500m juoksun. Ajat olivat 1.49,74 ka 3.47,59. ONNEA JOONAS!!!!!