Kevään 2020 harjoitusryhmät

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET  ALHAALLA 

Ilmoittautuminen hiihtokouluihin ja -kerhoihin hiihtojaoston sivuilla TÄÄLLÄ

Hiihtoryhmiin voi tulla kerran kokeilemaan ja ilmoittautua vasta sen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN Koripallon, pesäpallon, suunnistuksen ja yleisurheilun ryhmiin alla olevalla lomakkeella (Nestlen yu-kerholla oma lomake alimpana). 

Syksyllä 2019 mukana olleiden ei tarvitse uudelleen ilmoittautua.

Ryhmiin voi tulla kokeilemaan kaksi kertaa ja ilmoittautua vasta sen jälkeen. 

Ilmoittautuminen koripallon, pesäpallon, suunnistuksen ja yleisurheilun ryhmiin (paitsi Nestlen yu-kerho) tällä lomakkeella.

 

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. 

Ilmoittautuminen Nestle Healthier For Kids Yleisurheilun Iltapäiväkerhoon (to klo 14-15 Yhtenäiskoulu / Herajärven sali) tällä lomakkeella.

 

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Osallistujasta Nestlé for Healthier Kids -iltapäiväkerhossa otetuttuja valokuva- tai muita tapahtumatallenteita voi käyttää, muokata ja julkaista Suomen Urheiluliitto ry:n ja sen kumppaneiden (Nestlé Oy:n) viestintä- ja markkinointimateriaaleissa sekä julkaisuissa, kuten esimerkiksi internetsivuilla, sosiaalisessa mediassa, tiedotteissa ja julisteissa. Suomen Urheiluliitto ja sen kumppanit voivat julkaista tallenteita sähköisesti sekä tulosteina. Voin peruuttaa suostumukseni kuvien tai muiden tapahtumatallenteiden käyttöön ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomen Urheiluliitolle.

Laadukas ja aito kuva- ja videomateriaali, josta välittyy lasten riemu liikkua, on välttämätöntä Suomen Urheiluliiton viestinnälle. Kuvamateriaalia käytetään ainoastaan yleisurheilun edistämiseen lajina – erityisesti lapsi- ja nuorisoyleisurheilun osalta. Yhteisten hankkeiden osalta voimme luovuttaa kuvia myös kumppaniemme käyttöön ko. hankkeiden edistämiseksi (Nestlé Oy).

Henkilötietoja (kuvamateriaali) ei käytetä muihin kuin yllä mainittuihin tarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietoja SUL ry:n kuvapankissa ja sinulla on oikeus pyytää poistamaan lastasi koskevat tiedot Suomen Urheiluliitolta ja yhteistyökumppanilta ilmoittamalla siitä kirjallisesti.

Jos teillä on kysymyksiä aiheeseen liittyen, olkaa rohkeasti yhteydessä Piia Jäntti, piia.jantti@sul.fi, 050 470 2622.

Kausimaksutaulukko 

kevät 2020 (1.1.-30.4.2020)

Jokaisen ryhmän kohdalla on kerrottu milloin ja missä harjoitukset järjestetään. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla tai tekstiviestein. Jokaisen tulee ilmoittautua ryhmään. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään, sillä jokaisessa ryhmässä on kaksi ilmaista kokeilukertaa. Kokeilemassa voi siis käydä vaikka jokaisessa ryhmässä kaksi kertaa.

Kausimaksusta lähetetään lasku huoltajan sähköpostiin, kun osallistuja on käynyt vähintään kolmessa harjoituksessa.

Tiedustelut:

Junioripäällikkö

Terhi Hiltunen

040-1793989

terhi.pullistus@gmail.com

 

HUOM. Taulukon hinnat SaPu:n jäsenille. Muiden kausimaksuun lisätään 30€. Muista alennuksista tietoa alla.

 

Jäsenmaksun viimeinen ehdoton maksupäivä on 29.2.2019, jotta on oikeutettu alennukseen kausimaksussa kevätkaudella 2020.

 

Katso jäsenedut ja liity seuran jäseneksi TÄSTÄ

Jäsenmaksut v. 2020

Seuran toimintaan voit osallistua maksamalla vuosittain jäsenmaksun.

Aikuiset (s. 2001 tai aiemmin)

 20 €

Nuoret (s. 2002-2010)

 10 €

Lapset (s. 2011-2012 )

  5 €

Lapset (s. 2013 tai myöhemmin)0 €
Perhemaksu 50 €
Ainaisjäsenmaksu400 €

 

Muiden kausimaksuihin lisätään 30€.

 

Perhealennus:

1. jäsen = täysi kausimaksu, 2. jäsen = - 10 %, 3. jäsen = - 20 % jne.

Suurin alennus edullisimmasta kausimaksusta.

Muu alennus: perheellä on mahdollisuus hakea seuralta alennusta kausimaksusta perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus os. mikke.korhonen@hotmail.com. Kirjoita sähköpostiin lyhyt perustelu, lapsen nimi ja harrastusryhmä sekä huoltajan puhelinnumero ja nimi.