Ajankohtaista

Hyvä hallinto -opas

jaoston toimijoille!

Kun yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää ne itse. Klikkaa etusivulla olevaa laatikkoa "Kirjaudu sisään" ja toimi ohjeiden mukaan! Näin tietosi ovat jäsenrekisterissä ajantasalla.

MOBO suunnistusta voi kokeilla Summassaaressa.Tarvitset älypuhelimen tai tabletin, jolla lataat ilmaisen MOBO-ohjelman. Opastusta saa suunnistusjaoston väeltä.

Katja Kyckling, Anneli Miettinen, Timo, Jaana ja Sinetti-diplomi

Sapun suunnistustoiminta todettiin jälleen Sinetti-tunnuksen arvoiseksi. Suunnistusliiton seuratoimintapäällikkö Katja Kyckling ja nuorisopäällikkö Anneli Miettinen tekivät auditoinnin Saarijärvellä tänään ma 19.6.17 tutustumalla hippo-suunnistuskoulutoimintaan ja arvioimalla suunnistustoimintaa yhdessä seuratoimijoiden sekä vanhempien kanssa. Kiitos kaikille hipposuunnistuskoulutoiminnassa mukana oleville suunnistajille, ohjaajille, ratamestareille ja jaoston väelle! Tästä on hyvä jatkaa. Lisää kuvia valokuvissa.

50. Sisä-Suomen Rastipäivät 1.-2.7.2017

19.6.2017
Vielä ehtii ilmoittautua rastipäiville , aikaa on maanantaihin 26.6. klo 24.00 saakka. Katso rastipäivien sivulta uutinen. Tänään päivitetty kuvia maastosta ja kaksi karttapalaa. Tervetuloa Saarijärven salomaille!

Pyöräsuunnistuksesta SM-pronssia

15.6.2017
Anu Oksanen ja Päivi Raatikainen saivat pronssia SM-pyöräsuunnistusviestissä 11.6 Kouvolasta. Yhteisikäsarja D100.

Naisten lähtötunnelmia.
Presidentti Sauli Niinistö ja Jenni Haukio olivat myös läsnä.
Tämän vuoden nuorin osanottaja on Aino.

YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Äijäsen Kotileipomo Oy
Linja-autoliikenne Esa Oksa
K-Supermarket Minttu
Kelloliike Porri
Kukonhiekka

Noname