Junnujen harjoitukset

Jaana Tissari
25.10.2019

Syys- ja talvikauden junnujen harjoitukset pyörivät täydellä teholla! Katso harjoitukset tästä!

Junnujen syys- ja talvikauden harjoitukset pyörähtivät käyntiin täydellä teholla, kun torstain yhteislenkki aloitettiin suunnistuskauden päätettyä. 

Maanantaisin koko perheen sähly- ja kuntosalivuoro Metsäkoululla Kolkanlahdessa klo 18-19. Pelaillaan rennon reippaasti tunnin verran, oma maila ja vesipullo mukaan, mielellään myös sisäpelikengät. Myös vanhemmat tervetuloa mukaan sählypeliin tai salille lihaskuntoharjoitukseen. Harjoitus on ilmainen!

Keskiviikkoisin Monnarilla saliharjoitukset. Vauhti-ryhmä yli 13-vuotiaille klo 17-18 ja Vilske-ryhmä 7-12-vuotiaille heti perään klo 18-19. Mukavaa, reipasta menoa kummassakin ryhmässä, katso tarkemmin sivupalkista kohdasta Syksyn 2019 harjoitusryhmät. Mukaan otetaan uusia koko ajan!

Torstaisin nuorten yhteislenkki, ajasta ja paikasta sovitaan tarkemmin Vauhti-ryhmän Whatsapp-ryhmässä. Laita Jaanalle viesti ryhmään liittymisestä! Lenkin kesto noin tunti. 

Tähän kun vielä lisäät reippaan pitkäkestoisen lenkin viikonloppuna, niin hyvä tulee. Tunnista pariin tuntiin reipas metsäretki, karttavaellus, kevyt lenkki, pyöräilyä tai talvella vaikka hiihtoa :)