Koulu kartalla 2021

 

 

Olemme mukana Koulu kartalla 2021 -teemaviikolla!

 

Suunnistusjaosto on mukana toteuttamassa valtakunnallista Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikkoa huhtikuussa. Pullistuksen viikko on viikko 15 (12.-16.4.).

Teemaviikon aikana päiväkodeissa, esikouluissa ja eka- ja tokaluokkalaisilla on käytettävissään erilaisia tulostettavia suunnistustehtäviä lasten kanssa toteutettaviksi. Koulut ja varhaiskasvattajat saavat linkin teemaviikon materiaalipankkiin sähköpostilla viikon 14 aikana ja ajatuksena olisi, että tehtäviä voisi toteuttaa teemaviikolla 15. 

Lisäksi koulukeskuksen alueelle ja Mannilan männikköön on laadittu suunnistusratoja lapsille. Koulukeskuksessa on lyhyitä viuhkasuunnistusratoja ja viivasuunnistus, Mannilassa kaksi eripituista suunnistusrataa. Harjoitukset ovat käytettävissä ja rastit paikoillaan maanantaista 12.4.  lähtien. 

Lauantaina 17.4. toteutamme Perheseikkailun Runebergin puistossa. Tapahtuma on omatoiminen, eli perheet voivat tulla suunnistamaan oman aikataulunsa mukaan klo 11-13. Tarjolla on useampi rata Runebergin puistossa ja sen ympäristössä. Paikalla on seuramme ohjaaja auttamassa alkuun. Tulethan paikalle vain terveenä ja pidä turvavälit muihin suunnistajiin! Olemme saaneet luvan puiston käyttöön ja omatoimitapahtuman järjestämiseen kaupungilta. 

Koulu kartalla SSL:n sivuilla: https://www.suunnistusliitto.fi/2021/04/koulu-kartalla-teemaviikot-liikuttavat-ympari-suomea-mukana-30-suunnistusseuraa/