Taitoryhmä 2021 10-16 v.

Taitoryhmä on jo pidempään suunnistaneille nuorille tarkoitettu ryhmä, jossa harjoitellaan motivoituneesti. Taitoryhmäläiset kilpailevat henkilökohtaisissa suunnistuskisoissa ja mahdollisuuksien mukaan viesteissä. Taitoryhmäläiset osallistuvat seuran leireille, jossa heille on myös omaa ohjelmaa. 

Taitoryhmällä on kesällä omat harjoitukset Torstairastien yhteydessä. Talvikaudella tarjotaan saliharjoitukset maanantaisin klo 18-19 Kolkanlahden metsäkoulun liikuntarakennuksessa sekä yhteislenkki torstaisin alkaen klo 18. 

Taitoryhmälle laaditaan kesäksi kilpailukalenteri, ja kilpailuihin osallistumiseen kannustetaan kisapassikeräilyllä. Tarpeeksi montaa kilpailua käyneet pääsevät mukavalle liikuntareissulle kauden päätteeksi.

Suunnistusjaosto tukee lasten ja nuorten kilpailuharrastusta maksamalla lisenssin ja kilpailumaksut. Kisoihin mennään kimppakyydeillä. 

Lisätietoja lasten kilpailuista tästä linkistä: https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/nuori-suunta-lasten-ja-nuorten-suunnistus/lasten-suunnistusradat/ 

 

Taitoryhmän toiminnasta tietää:

Jaana Tissari

045-6710840

jaana_tissari(at)hotmail.com

 

 

Leiripäivä monnarilla
Jukolan viestin joukkuetta 2018