Taitoryhmä 2021 10-16 v.

Taitoryhmä on jo pidempään suunnistaneille nuorille tarkoitettu ryhmä, jossa harjoitellaan motivoituneesti. Taitoryhmäläiset kilpailevat henkilökohtaisissa suunnistuskisoissa ja mahdollisuuksien mukaan viesteissä. Taitoryhmäläiset osallistuvat seuran leireille, jossa heille on myös omaa ohjelmaa. 

Taitoryhmällä on kesällä 10-12 -vuotiaille taitoharjoitus Hippo-suunnistuskoulun yhteydessä. Talvikaudella tarjotaan saliharjoitukset maanantaisin klo 18-19 Kolkanlahden metsäkoulun liikuntarakennuksessa sekä yhteislenkki torstaisin alkaen klo 18. 

Taitoryhmälle laaditaan kesäksi kilpailukalenteri, ja kilpailuihin osallistumiseen kannustetaan kisapassikeräilyllä. Tarpeeksi monta kilpailua käyneet pääsevät mukavalle liikuntareissulle kauden päätteeksi.

Suunnistusjaosto tukee lasten ja nuorten kilpailuharrastusta maksamalla lisenssin ja kilpailumaksut. Kisoihin mennään omin kyydein tai kimppakyydeillä. 

Lisätietoja lasten kilpailuista tästä linkistä: https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/nuori-suunta-lasten-ja-nuorten-suunnistus/lasten-suunnistusradat/ 

 

Taitoryhmän toiminnasta tietää:

Jaana Tissari p. 0456710840

Kesän 2021 kilpailutoiminta

Lasten ja nuorten kilpailutoiminta uudistuu kaudella 2021, kun alueelliset Kompassi-cupit alkavat toukokuussa. Lapset ja nuoret pääsevät kisailemaan alueellisissa kulta- (13-14v.), hopea- (11-12v.) ja pronssikompassi-cupeissa (alle 10v.). 

Kompassi-tapahtumat lyhyesti

Kompassi-tapahtumat sisältävät alueellisesti järjestettävät Kompassi-cupin, -viestit ja -leirin sekä avoimen valtakunnallisen tapahtuman. Valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tulevana kesänä 15.8.2021 Valkeakoskella osana Nuorten superviikonloppua, johon kuuluvat myös Nuorten Jukola sekä INOV-8-liigan finaali. 

Kompassi -tapahtumien kohderyhmä ovat alle 14-vuotiaat suunnistajat. Sarjajako on H/D14 (kultakompassisarja), H/D12 (hopeakompassisarja) ja alle 10-vuotiaat (pronssikompassisarja).

Lapsilähtöisten lähitapahtumien kautta halutaan innostaa yhä useampaa liikkumaan suunnistuksen parissa pikkukisailun ja seikkailun merkeissä. Kompassi-tapahtumissa voidaan järjestää myös ForFun-ratoja niille, jotka eivät halua kilpailla. Toistaiseksi näitä ei järjestetä korona-tilanteen takia. 

Keski-Suomen Kompassi-tapahtumat 2021

Kompassi-cup 1    20.5. Tarvaalan koulu, Saarijärven Pullistus

Kompassi-cup 2    27.5. Laajavuori, Suunta Jyväskylä

Viesti 1 (6os.)  14.6. Keljonkangas, Suunta Jyväskylä

Kompassi-cup 3    19.6 Himos, Jämsän Retkiveikot

Kompassi-cup 4    x.8. Hiihtomaa, Vaajakosken Terä

Viesti 2 (3os.)  x.8. am-viesti, Keuruun Kisailijat

Kompassi-cup 5    x.8.  Nokkakiven huvipuisto, sprintti, Hankasalmen Suunnistuslukio

 

Kompassi-leiri 18.-19.6. Himos, Jämsän Retkiveikot

Ohjelma