SYKSYN 2020 RYHMÄT

RYHMIEN LISÄTIEDOT VASEMMASSA SIVUPALKISSA

Osallistujasta Nestlé for Healthier Kids -iltapäiväkerhossa otetuttuja valokuva- tai muita tapahtumatallenteita voi käyttää, muokata ja julkaista Suomen Urheiluliitto ry:n ja sen kumppaneiden (Nestlé Oy:n) viestintä- ja markkinointimateriaaleissa sekä julkaisuissa, kuten esimerkiksi internetsivuilla, sosiaalisessa mediassa, tiedotteissa ja julisteissa. Suomen Urheiluliitto ja sen kumppanit voivat julkaista tallenteita sähköisesti sekä tulosteina. Voin peruuttaa suostumukseni kuvien tai muiden tapahtumatallenteiden käyttöön ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomen Urheiluliitolle.

Laadukas ja aito kuva- ja videomateriaali, josta välittyy lasten riemu liikkua, on välttämätöntä Suomen Urheiluliiton viestinnälle. Kuvamateriaalia käytetään ainoastaan yleisurheilun edistämiseen lajina – erityisesti lapsi- ja nuorisoyleisurheilun osalta. Yhteisten hankkeiden osalta voimme luovuttaa kuvia myös kumppaniemme käyttöön ko. hankkeiden edistämiseksi (Nestlé Oy).

Henkilötietoja (kuvamateriaali) ei käytetä muihin kuin yllä mainittuihin tarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietoja SUL ry:n kuvapankissa ja sinulla on oikeus pyytää poistamaan lastasi koskevat tiedot Suomen Urheiluliitolta ja yhteistyökumppanilta ilmoittamalla siitä kirjallisesti.

Jos teillä on kysymyksiä aiheeseen liittyen, olkaa rohkeasti yhteydessä Piia Jäntti, piia.jantti@sul.fi, 050 470 2622.