Lukioikäisten ja aikuisten kuntokoulu

Lukioikäisille ja aikuisille tarkoitetussa kuntokoulussa harjoitellaan monipuolisesti eri fyysisiä ominaisuuksia ryhmän yksilöiden taso, toiveet ja tavoitteet huomioiden.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille kunnon kohotuksesta ja monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa liikunnallista taustaa. Ryhmä jaetaan yksittäisissä harjoituksissa myös tarvittaessa pienempiin ryhmiin kuntotason mukaan. 

Harjoitusten sisältö vaihtelee viikoittain vuodenajan ja teeman mukaan, kuten myös ohjaajat. Sisältönä harjoituksissa on mm. sauvakävelyä / sauvarinnettä, porrasjuoksua, erilaisia kuntopiirejä, hiihtoa, intervalleja ja pyöräilyä. Osallistujien toiveita kuunnellaan sisältöä suunnitellessa. Sisällöstä julkaistaan tarkempi kalenteri myöhemmin tällä sivulla. 

Harjoitukset pidetään syyskaudella pääosin ulkona. Huonolla säällä ollaan sisällä. Ryhmässä on kaksi ilmaista kokeilukertaa. Ryhmään tulee ilmoittautua ennen kokeilukertoja, jotta harjoitusten tarkemmat tiedot tai äkilliset muutokset (esim. sään ollessa huono) saadaan kaikille tiedoksi sähköpostilla tai tekstiviestein. 

 

Harjoitukset: Torstaisin klo 17.30-19 vaihtuva paikka

 

Aloitus 9.9. Kusiaismäen hiihtokeskuksessa (Hyppyrimäentie 1). Omat sauvat mukaan (käy esim. hiihtosauvat)

16.9. Mannilan pururadan lähtöpaikka

23.9. Kusiaismäen hiihtokeskus