HIPPO-SUUNNISTUSKOULU 2023

HIPPO- SUUNNISTUS KAUSI 2023 ON  LOPPUNUT.

Kiitos osallistuneille ja ratamestareille.


pv.paikkaratamestari
ti2.5.Runebergin puistoPirita, Anna
ti9.5.MannilaJaana, Marja
ti16.5.Kusiaismäki hiihtokeskusJuho
ti23.5.HeramäkiVenla
to25.5. * KusiaismäkiSinikka, Arja
ti30.5.KolkanlahtiTimo
to1.6.PirttipuronmyllyMarjatta, Anu
to8.6LannevesiPetri
to15.6LannevesiPetri
to29.6Tarvaala, VattukallioVilkkilät
to6.7Kulha, Pirttipuron myllyMarjatta, Anu
to13.7Lannevesi,SirkkakangasEero
to20.7**KusiaismäkiJuho
to27.7Särkilampi, VT13 levikePasaset
to3.8.Pyhä-HäkkiMarkku

* iltarastiviikko

** Kompassi-cup 4 osakilpailu Saarijärvi

SaPu järjestää Kompassi-cupin 4. osakilpailun Torstairastien yhteydessä 20.7. Kusiaismäessä. Sarjat H/D 8-14 sekä lisäksi pistelaskun ulkopuolella H/D 16. Osallistumismaksu 10€/lapsi ja ilmoittautuminen kilpailuun IRMA-järjestelmän kautta.

Saarijärven Pullistuksen Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloitteleville ja jo lajia harrastaneille 2-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Suunnistuskoulussa opetellaan luonnossa liikkumista ja suunnistuksen perustaitoja, kuten karttamerkkejä, kartan suuntaamista, kompassin käyttöä sekä helppoja reitinvalintoja.

Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu vaihtelevissa paikoissa lähellä Saarijärven keskustaa. Maastot ovat lapsille sopivia, helppokulkuisia ja paljon polkuja sisältäviä. Suunnistusharjoitukset ovat ikäryhmälle sopivia ja suunnistuksen perustaitojen oppimista tukevia.

Kuinka mukaan?

Ilmoittaudu Hippo-suunnistuskouluun Saarijärven Pullistuksen nettisivujen kautta. Jos ilmoittautuminen pääsee unohtumaan, voit ilmoittautua myös paikan päällä harjoituksessa.

Hippo-suunnistuskoulun kalenteri löytyy jaoston nettisivulta sen valmistuttua.

Mitä maksaa?

Hippo-suunnistuskoulun hinta on 55 euroa, ja se sisältää Hippo-passin, Hippo-suunnistuskoulun materiaalin, karttamuovin, ahkeruuspalkinnot viiden ja kymmenen käyntikerran jälkeen, harjoitukset, kesätauolla osallistumisen Torstairasteille sekä vakuutuksen lapselle.

Mitä varusteita tarvitaan?

Hippo-suunnistuskouluun tarvitaan säähän sopivat vaatteet, lenkkarit sekä oma juomapullo. Suunnistettaessa metsässä kannattaa käsivarret ja jalat suojata oksilta ja risuilta pitkähihaisilla ja -lahkeisilla vaatteilla. Lämpimällä säällä päähine suojaa auringolta. Ota myös Hippo-passi ja oma karttamuovi mukaan.

Miten toimin Hippo-suunnistuskoulussa?

Tule paikalle vähän ennen ilmoitettua alkamisaikaa ja käy ilmoittautumassa ohjaajalle. Kun olet suunnistanut, ilmoita tulleesi pois radalta ja valitse paras tarra Hippo-passiin.

Katso koronaohjeet tämä sivun alareunasta.

Entä kun Hippo-suunnistuskoulu päättyy?

Kouluikäiset, 7-13 -vuotiaat voivat jatkaa syksyllä suunnistuksen harrasteryhmässä Vilskeessä. Vilskeessä harjoitellaan liikunnan perustaitoja, leikitään ja pelataan sekä tehdään helppoja suunnistuksen taitoharjoituksia. Alkusyksy ollaan pihalla, talvella sisällä liikuntasalissa.

Loppusyksyllä järjestetään vielä kauden päätöstilaisuus, johon kaikki Hippo-suunnistuskoululaiset ovat tervetulleita. Päätöstilaisuudessa palkitaan ahkerimmat suunnistajat.

KIITOS TUKIJALLEMME: