Taitoryhmä 10-16 v.

Kisapassi 


Kisapassikeräilyä jatketaan myös tänä kesänä! Kerää kuusi kilpailua kesän aikana ja pääset yhteiselle palkintoreissulle syksyllä. Kannattaa osallistua ja tulla kokeilemaan, millaista on kisailla suunnistuksessa!

Suunnistujaosto tukee lasten kilpailuharrastusta maksamalla lisenssin ja kilpailumaksut. Kisoihin mennään kimppakyydeillä. 

Lisätietoja lasten kilpailuista tästä linkistä: https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/nuori-suunta-lasten-ja-nuorten-suunnistus/lasten-suunnistusradat/

Lasten kilpailutoiminnasta vastaa Jaana p. 0456710840.


Lähialueen ja muita kivoja kilpailuja (päivitetään tähän). 

Taitoryhmä on jo pidempään suunnistaneille nuorille tarkoitettu ryhmä, jossa harjoitellaan motivoituneesti. Taitoryhmäläiset kilpailevat henkilökohtaisissa suunnistuskisoissa ja mahdollisuuksien mukaan viesteissä. Taitoryhmäläiset osallistuvat seuran leireille, jossa heille on myös omaa ohjelmaa. 

Taitoryhmällä on kesällä 10-12 -vuotiaille taitoharjoitus Hippo-suunnistuskoulun yhteydessä. Talvikaudella tarjotaan saliharjoitukset maanantaisin klo 18-19 Kolkanlahden metsäkoulun liikuntarakennuksessa sekä yhteislenkki torstaisin alkaen klo 18. 

Taitoryhmälle laaditaan kesäksi kilpailukalenteri, ja kilpailuihin osallistumiseen kannustetaan kisapassikeräilyllä. Tarpeeksi monta kilpailua käyneet pääsevät mukavalle liikuntareissulle kauden päätteeksi.

Suunnistusjaosto tukee lasten ja nuorten kilpailuharrastusta maksamalla lisenssin ja kilpailumaksut. Kisoihin mennään omin kyydein tai kimppakyydeillä. 

Lisätietoja lasten kilpailuista tästä linkistä: https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/nuori-suunta-lasten-ja-nuorten-suunnistus/lasten-suunnistusradat/ 

 

Taitoryhmän toiminnasta tietää:

Jaana Tissari p. 0456710840