Kunniakierros aiemmasta tiedosta poiketen vasta 7.8. klo 18 kentällä

23.7.2019

Tapahtuma viimeisten kesän ke-kisojen yhteydessä. Tule mukaan keräämään rahaa Sapun yu-junnuille!

 

Kunniakierros jo 38. kerran

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 36 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan keskiviikkona 7.8.2019. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla. Lomakkeita voi hakea toimistolta tai tapahtumasta. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Kaikki mukaan kerämään varoja Sapulle. Kaikki halukkaat voivat osallistua juoksemaan keskiviikkona 7.8. keskiviikko-kisojen yhteydessä, tukirahojen keräys ei kuitenkaan edellytä juoksemista. Kertamaksu 15€ on paras tapa kerätä varoja. Listojen palautus tapahtumassa, toimistolle tai esim. jollekin seuran ohjaajista.

Sapu palkitsee eniten keränneet!