Saarijärven Pullistus ry on vuonna 1905 perustettu perinteikäs yleisseura. Seuran toiminnassa on mukana noin 500 eri-ikäistä. Seurassa toimii 6 jaostoa: hiihto-, kuntourheilu-, pesäpallo-, suunnistus- , pyöräily&triathlon- ja yleisurheilujaosto.

Seura liikuttaa viikoittain noin 150 Saarijärveltä ja lähiseudulta olevaa lasta ja nuorta. Junioritoiminnan ja – harjoittelun tavoitteena on luoda puitteet koko elämän kestävälle liikkumiselle ja urheilemiselle. Seuran tämän hetken huippu on Joonas Rinne (synt. 1995) lajeinaan 800 m ja 1500 m.  Hiihdossa, suunnistuksessa ja yleisurheilussa on myös vireää aikuisurheilutoimintaa.

Saarijärven Pullistus ry on saanut tunnustusta sekä laadukkaan, monipuolisen liikunta- ja urheilutoiminnan järjestäjänä kuin erilaisten kilpailu- ja leiritapahtumien järjestäjänä. 

Kukonhiekan Huvikeskus ja Kisakino tarjoavat monipuolista tekemistä varsinaisen urheilutoiminnan lisäksi. Kukonhiekassa Suomen parhaat artistit tahdittavat tansseja ja Kisakinossa esitetään ensi-iltaelokuvia ympäri vuoden 

Tervetuloa mukaan seuran toimintaan!